Background Image

Cirurgia Ginecològica Laparoscòpica o Convencional y làser

 • Laparoscòpia: consisteix a realitzar la intervenció mitjançant la introducció del laparoscopi en la cavitat abdominal. El laparoscopi és un tub llarg i rígid amb un sistema d'il·luminació que s'introdueix a través d'una petita incisió d'aproximadament 1-2 cm a la pell per sota del melic. El laparoscopi està connectat a una càmera de vídeo que permet visualitzar l'interior de l'abdomen i a un monitor que permet veure les imatges processades. Aquest procediment és menys invasiu que la cirurgia convencional i la recuperació és més ràpida.
  • Es pot tractar:
   • Patologia ovàrica: quists d'ovari, càncer d'ovari
   • Patologia uterina: miomes, càncer d'endometri, lligadura tubàrica, alliberament d'adherències
 • ​​​​​​​Histeroscòpia: consisteix en l'ús d'un tub rígid connectat a un sistema d'il·luminació i a una càmera, que s'introdueix a l'interior de l'úter a través de la vagina per veure i tractar patologia uterina (miomes, pòlips, etc.). 
 • Via Convencional o Laparotomia: es tracta d'una cirurgia oberta on es practica una incisió abdominal per tenir accés als òrgans de la pelvis (úter, ovaris i trompes). En practicar una incisió més àmplia, la recuperació tendeix a ser més lenta que en les laparoscòpies. Es pot fer per tractar qualsevol tipus de patologia pèlvica (úter, trompes o ovaris).
 • Raspat ginecològic: consisteix en l'obtenció de material de l'interior de l'úter mitjançant la utilització d'una legra uterina i serveix per diagnosticar i / o tractar patologia en l'interior de l'úter (pòlips, engruiximent endometrial).
 • Làser en cirurgia ginecològica: Utilitzat en medicina des de fa més de 30 anys, el làser de CO2 s'ha convertit en un instrument indispensable per al tractament de les displàsies i els condilomes de la vulva, la vagina i el coll uterí. En laparoscòpia, el làser pot utilitzar-se per tractar l'endometriosi o per realitzar una adhesiòlisi. La tecnologia làser permet també la reestructuració i cirurgia de les parts íntimes permetent al metge realitzar intervencions sense hospitalització i amb un postoperatori molt curt. Els nostres serveis inclouen l'aportació de les últimes tècniques i equips del Instituto de Fotomedicina , centre de referència en tecnologia làser.

Contacte

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Autobusos (TMB):  6, 7, H6, H8, 33, 34, 63, D40     Tramvia (TRAM): T1, T2, T3      Parking: Plaça Wagner